07/01/2024

GREE varmepumpe…seriøs oppvarming til ditt norske hjem

De siste dagene har vært en ekte test for varmepumper i Norge. Med temperaturer ned mot -30°C i Sør-Norge har de fleste varmepumper stoppet opp. Selv tusenvis av varmepumper installert i Telemark og Vestfold har slitt, spesielt de fra store produsenter som stopper ved -25°C.

Vi har installert Gree varmepumper i disse områdene i flere år, og ikke én klage har kommet inn. I nordlige Norge ble det utført en test som viste at Gree varmepumpen leverte utmerket varme ved -38°C. Våre kunder bekrefter også at Gree varmepumpene fra oss fortsetter å levere varme. Gree taper kun 20% av varmeeffekten ved -7°C, og ifølge testen i nord produserte den hele 2800 watt ved -38°C – en imponerende prestasjon ingen andre kan matche.

Konklusjonen er klar: Vi anbefaler på det sterkeste Gree varmepumpen for ditt hjem. Gree er et varmesystem designet for å levere når du virkelig trenger det, i motsetning til andre rimelige alternativer.

Hvis du ønsker en pålitelig varmepumpe for ditt hjem, ta kontakt med oss for en gratis inspeksjon på 465 86 467 eller besøk oss på www.gklima.no.

Share on:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp