Service og reparasjon av bilens klimaanlegg

Hold deg kjølig med vår dørstokks bil A/C tjeneste. Slapp av hjemme mens vi tar oss av bilens kjølebehov. Bestill nå og opplev problemfri A/C service.

Ozonering

Ozonering av bilklimaanlegg er en sikker og effektiv måte å eliminere ubehagelig lukt, bakterier og sopp fra klimaanleggets fordamper, ventilasjonsanlegg og bilinteriør. Luftkondisjoneringsdesinfeksjon er en prosedyre som øker sikkerheten og komforten til sjåføren og passasjerene. Dreper bakterier, virus, midd, sopp og muggsopp. Fjerner lukten av muggen, råte, tobakksrøyk, bensin og fett. Nøytraliserer allergener. Ozon er en ustabil gass og dens høye (skadelige) konsentrasjon opprettholdes i en halvtime i bilen. Deretter luftes bilen og restgassnivået kontrolleres. Den totale tiden for klimaanleggets ozonbehandling og lufting av kabinen er omtrent 1 time.

Periodiske kontroller

Så lenge klimaanlegget fungerer, er det vanligvis ikke av interesse for brukere eller verksted. Biler kommer kun til verksted når klimaanlegget allerede er ødelagt. Selv sjåfører som strengt følger instruksjonene kan forsømme klimaanlegget. Bilprodusenter informerer kun sporadisk om at det ikke er et vedlikeholdsfritt system, fordi klimaanlegg, uten noen ekstra behandlinger, varer til bilgarantien utløper, og problemer begynner etter garantien.Slike ubehageligheter kan unngås. . Det er nok med en klimaanleggkontroll én gang i året.

Spyling av klimaanlegget

Å spyle klimaanlegget er en av de viktigste vedlikeholdsaktivitetene, spesielt ved utskifting av en kompressor eller når en forurensning av systemet har blitt diagnostisert. Riktig utført spyling av systemet anbefales av eksperter og ledende produsenter av kompressorer. For å sikre riktig smøring av systemet er det viktig å skylle systemet og fylle det tomme, rene systemet med riktig olje i anbefalt mengde.

Reparasjon av klimaanleggsrør

Å bytte ut A/C-rør er alltid kostbart på grunn av den høye prisen på delene. Men det trenger ikke være sånn! På vårt verksted reparerer vi ødelagte rør og slanger. Reparasjonskostnadene er mye lavere enn å erstatte med ny del.

Datamaskin diagnos

I vårt verksted utfører vi diagnostikk med bruk av ny generasjons utstyr.

Hvor mye koster det og hva er forskjellen mellom en grunnleggende service og en full?

Hvis klimaanlegget ditt trenger reparasjon, må det repareres før service kan utføres.Vi kan anbefale det til vårt godkjente verksted.
Tilleggstjenester
Pris

Diagnose (ved reparasjon i vår tjeneste – gratis)

fra 1125 kr

Fylling av det tomme kjølesystemet (etter lekkasjekontroll)

1000 kr + passende kjølemiddel

Lekkasjetest – også etter reparasjon (minimum 12 timer, ved fast temperatur, ved bruk av digitale trykkmålere)

fra 1125 kr

Ozonering

500 kr

Eko – ( Vasking av fordamperen )

fra 1250 kr

Normal ( Vasking av fordamperen + ozonering )

fra 1650 kr

Premium (Vasking av fordamperen + ozonering + støvsuger interiøret i bilen)

fra 2250 kr

Innvendig rens

fra 1750 kr

Spyling av klimaanlegg

fra 2500 kr

Kjølemiddel R134a (100g)

250 kr

Kjølemiddel 1234yr (100g)

300 kr

Datamaskin diagnose

1000 kr

*Alle priser inkluderer MVA*